Blogg

Vi skall bli ännu vassare

Vi skall bli ännu vassare lyder rubriken i Bt 4 augusti 2017.
Vi är många som undrar hur Borås Stad skall bli vassare?
Menar man att Borås Stad har varit slö tidigare eller menar man att det saknas erfarenhet?
Jag hoppas på det senare.
Vidare undrar man vad det är för olika professioner som skall ta hand om de återvändande?
I texten i artikeln står det att läsa om skolor och vårdcentraler och alla kommunens verksamheter.
Man kan få uppfattningen att återvändande terrorister skall både få skolgång och vård för eventuella problem.
Nu hoppas jag att man menar att det är personalen på dessa enheter som möter återvändarna som nätverket är till för, att det finns nätverk för eventuella återvändande terrorister kan man bara hoppas på att det finns, det med tanke på den nu sittande minoritetsregeringen och hur de sköter sitt jobb med att utveckla vårt land.
Vidare framgår det i artikeln att ingen har arbetat med frågan/frågorna tidigare, lite lägre ner i menar han på att det finns en beredskap, känns lite osäkert på ett stort problem som kan uppstå och har uppstått, jag tänker på terrordådet på Drottninggatan i vår vackra huvudstad.
Men det finns en lösning även på detta problem om man vågar se vad detta handlar om och vågar ta tag i problemet.
Vi Sverigedemokrater har under en längre tid velat tala om dessa problem men mötts av kalla handen av övriga partier då man inte velat tala med oss om detta växande problem.
Det är inte bara återvändande terrorister som orsakar stora problem i vårt samhälle, det är stenkastning på vår blåljuspersonal, erfarna poliser som inte längre orkar och lämnar polisyrket, vårdpersonal som går på knäna och gråter sig till söms på kvällarna, en skola som havererat i stora stycken, våld mot kvinnor, otrygghet i allmänhet och mycket mycket mer i vårt en gång så vackra och välordnade land.
Det finns ett alternativ till den förda politiken-glöm inte det.