Blogg

SD höll sitt löfte

Efter som vi inte från vårt parti kan bemöta Anna Svalander på insändarsidan då debatt reglerna är sådana.

Så vi fortsätter debatten här.

Vi höll det som sades i Fristad genom vår budget om det är någon eller något parti som inte höll det dom lovade så är det Liberalerna med Anna Svalander med flera i spetsen som inte röstade på den budget som har just de förslag i som hon refererar till.

Anna menar att vi röstade emot ett förslag som alliansen lagt fram, ett förslag som finns att hitta i sverigedemokraternas budget som vi naturligtvis röstade på.

Så om man menar något med sin politik kunde Liberalerna röstat på alternativet till en rödgrön budget. Vilket Liberalerna och Anna Svalander inte gjorde.

Som Borås enda oppositionsparti, valde vi att presentera en komplett budget som också var den som ställdes emot de rödgrönas budget.

Alliansen lägger inte en gemensam budget, utan lägger en visionsbudget och tilläggsförslag var för sig med oklar finansiering ” Detta är konsekvensen av den överenskommelse som Moderaterna och Socialdemokraterna har”. Det rödgröna minoritetsstyret väljer sedan ut de förslag som passar in i ett rödgrönt styre av staden.

Vi sverigedemokrater tar ansvar och visar det genom att presentera en budget som kan styra Borås stad och skall ses som det enda alternativet till de rödgrönas budget.

 

Anna Svalander kommer naturligtvis att erbjudas att svara på detta inlägg här.