Blogg

En undran

Jag har en undran till övriga politiker
Det har gått några dagar sen oroligheterna i Göteborg. En fråga man kan ställa sig är vem gjorde vad? På ena sidan demonstrerade National Socialisterna i NMR, oklart vad dom vill förutom deras eviga tjafs om ett rasrent Sverige, nån kanske borde tipsa dom om att man kan göra ett dna test för att klargöra den saken. På andra sidan Antifa med flera extrema vänster organisationer vars metoder är det samma som NMR använder sig av, att genom våld och hot införa diktatur
Där emellan står det vanliga svenskar som visar avsky mot nazisterna och extrem vänstern och dess läror.
Mitt i allt detta så hör man någon ropa allahu akbar och börjar kasta sten mot polis som är där för att upprätthålla ordningen, vilket naturligtvis inte är lätt när man har att göra med dessa organisationer. Och då inträffar det som borde inträffa oftare en vanlig medborgare tar till orda och protesterar mot stenkastarna, en eloge till denne medborgare som är ett föredömen för oss övriga. Extrema organisationer har fått nästintill fritt spelutrymme att sprida sina minst sagt otrevliga budskap på. Den vanliga medborgaren har all anledning till oro, polis har inte resurser att utreda brott i den takt som de begås, utan får lägga dessa på hög. Sjukvården visar tydliga tecken på en närstående kollaps med konsekvenser som är svåra att föreställa sig. Skolan har nästintill havererat med allt sämre resultat där matematik är ett diskussionsämne medan samhällskunskap är ett ämne som man inte får ifrågasätta eller diskutera, eller iallafall nästan så. Vi lånar pengar i en högkonjuktur då vi istället borde fylla ladorna till sämre dagar. Med den ansvarslösa invandringspolitiken så är konsekvensen att allt färre skall försörja allt fler, vilket naturligtvis är fel väg att gå och kommer att leda till en katastrof på sikt. Det Sverige som vi växte upp i och minns är snart en saga som man kan berätta för barnbarnen för dom kommer inte att tro på det Sverige som en gång fanns. Men det finns ett alternativ i Svensk politik glöm inte det.
Nu till min undran hur tänker ni nu när nazister marscherar på gatorna i Göteborg. är det något ni varit med och skapat eller skyller ni återigen på någon annan och hur skall ni nu definiera SD nu när dom riktiga nazisterna visar sitt fula tryne. en ärligt ställd undran.